fbpx

Napravljeno s ljubavlju!

Kada napravite narudžbu na našoj stranici, ona se šalje direktno našem timu kako biste što prije dobili svoje proizvode. Ali prije nego što oni dođu do vas, ljekovite biljke potrebno je uzgajati, ubrati i pažljivo obraditi kako bi kvaliteta proizvoda bila besprijekorna. Ovaj proces sprovodi kompanija sačinjena od bivših profesionalnih sportista, nutricionista i naturopata koji su odlučili da neke stvari urade malo drugačije.

Zdravlje je prirodno stanje našeg organizma. Cilj svih naših proizvoda je da osiguramo optimalnu njegu, da aktiviramo samoisceljujuće moći i da podržimo tijelo u održavanju ili vraćanju prirodne ravnoteže. Zdravlje je prirodno stanje našeg organizma. Cilj svih naših proizvoda je da osiguramo optimalnu njegu, da aktiviramo samoisceljujuće moći i da podržimo tijelo u održavanju ili vraćanju prirodne ravnoteže. Tamo gdje nismo zadovoljni postojećim ponudama na tržištu, odlučili smo da pronađemo nova rješenja.

Hiljadama godina u svim regionima svijeta postoje efikasne ljekovite biljke, i izvanredna hrana koja nam pomaže da održimo naše zdravlje i vitalnost na prirodan način. Takve prirodne hranljive materije tijelo može optimalno apsorbovati, obraditi i podržati nas efikasno u regeneraciji, isceljenju i razvoju.

Naši proizvodi su kreirani sa puno ljubavi i širokog znanja. Pratimo ovaj ideal na svim nivoima, sve do najsitnijih detalja.
Nakon dugog istraživanja i intenzivnog razvojnog rada, naši stručnjaci su uspjeli da proizvedu izuzetan asortiman proizvoda najvišeg mogućeg kvaliteta.

Za naše proizvode tragamo širom svijeta za najkvalitetnijim i najboljim sirovinama i ljekovitim biljkama – koji su sa bogatim sastojcima, i sa optimalnim i izvanrednim efektima. To nas često dovodi do jako zahtjevnih istraživačkih i proizvodnih procedura. Gdje god je to moguće, oslanjamo se na stroge organske kvalitete ili ekskluzivne divlje kolekcije u netaknutoj prirodi te koristimo samo najnježnije moguće metode ekstrakcije.

Naše hranljive materije mogu pomoći u aktiviranju samoisceljujućih moći, jačanju i održavanju prirodne vitalnosti
organizma. Naši proizvodi su opsežno testirani od strane laboratorija na sadržaj aktivnih sastojaka i čistoću. Samo najčistiji i najefikasniji sastojci pronalaze svoj put u našem asortimanu, gdje proizvodimo Varulife proizvode po jedinstvenim recepturama i bez hemijskih aditiva.

Da bi se postigao vrhunski kvalitet, svaki proizvod iz našeg asortimana se priprema u našem razvojnom odeljenju u Dizeldorfu, zatim se proverava kvalitet i odobrava proizvodnja. Svi naši proizvodi su što prirodniji, jer što su manje obrađeni, njihova prirodna moć je više djelotvornija.

Naš glavni motiv je ljubav prema sveopštem zdravlju i blagostanju koje priroda može da ponudi. S toga naporno radimo kako bi smo iz dana u dan sve više zbližili vas i dostupna prirodna rješenja i tako podigli svijest o svim blagodatima prirode.