fbpx

Varuflu Biljni Sirup za Viruse i Gripu

100% Prirodni ekstrakt iz korjena i listova biljke Ferula assafoetida

Certificirano od strane najvećih

Certificirano od strane najvećih

Šta se to krije u snažnom sastojku ove 100% prirodne formule?

Asafoetida (Ferula asafoetida ) je osušeni sok dobijen iz korijena biljaka Ferule koji se široko primjenjuje u modernoj medicini, narodnoj medicini, pa čak i u kulinarstvu zbog svog blagotvornog dejstva na probavni trakt. Pored probavnog trakta, ova vrlo ljekovita biljka posjeduje snažna antivirusna svojstva. 1918 godine, u vrijeme Španjolske pandemije, uspješno se koristila u borbi protiv gripe.

Najnovija istraživanja moderne medicine predviđaju da bi asafoetida mogla postati “glavni sastojak lijekova nove generacije protiv gripe”, a sve to potakla je činjenica da se tokom 2009. godine suzbila ozloglašena svinjska gripa u Španiji upravo ovom biljkom. Određene studije pokazale su da asafoetida ima opuštajući učinak na glatke mišiće disajnih puteva, što pomaže u ublažavanju simptoma astme, hroničnog kašlja, promuklosti i bronhitisa. Također je utvrđeno da je asafoetida dobar izvor antioksidansa zbog visokog prisustva tanina i flavonoida pa je zbog toga pogodna i za suzbijanje i zaštitu od hronične upale kao i mnogih srčanih bolesti.

Muči vas Gripa ili učestala povišena temperatura? Groznica? Grlobolja i kašalj? Glavobolja ili bol u mišićima? Vrtoglavica? U potrazi ste za prirodnim rješenjem?

Broj i datum dozvole izdane od strane Ministarstva Zdravstva:
04-33-3182/21-DP od 15.10.2021. godine

Broj narudžbi danas
1 +

Broj narudžbi danas

1 +

Varuflu je specijalizirana 100% prirodna formula sa snažnim efektom asafoetide

Šta se to krije u snažnom sastojku ove 100% prirodne formule?

Zašto rizikovati ?

Virusi se uobičajeno prenose sa osobe na osobu putem kapljica, kašljanja ili kihanja ali put prijenosa također može biti i indirektni, odnosno preko ruku i kontaminiranih predmeta. Uz malo nepažnje, bezazleni simptomi čak i najobičnije gripe vrlo lako mogu postati ozbiljan problem. Upravo iz tog razloga, važno je primjeniti ispravnu preventivnu njegu i tako osigurati stabilno zdravstveno stanje u periodu sezonskih gripa.

Zašto baš Varuflu ?

Zbog pažljive pripreme i svog savršeno izbalansiranog omjera, Varuflu se u svijetu karakteriše kao najzdraviji i najdjelotvorniji način upotrebe asafotide – prirodnog antivirotika čije se dejstvo najsnažnije ispoljava u obliku sirupa. Zbog svog idealnog omjera, sastava, i viskoziteta, Varuflu ne samo da je jednostavan i praktičan, već i idealan saveznik u borbi protiv sezonske gripe i svih ostalih virusnih oboljenja. Djeluje blagotvorno na disajne puteve, suzbija hronični kašalj i ublažava sve simptome prehlade i gripe te na taj načim omogućava organizmu da se brzo i adekvatno oporavi od viroze.

VAŠ IDEALNI SAVEZNIK ZA ONE DANE U MJESECU

Biljna medicina konačno nudi svoj najbolji odgovor za neredovnu menstruaciju, obilnu menstruaciju i simptome menopauze.

Kako se upotrebljava Varuflu ?

Varuflu je vrlo jednostavan za upotrebu. Prije primjene, potrebno je dobro promućkati, a prilikom primjene dovoljna je jedna supena kašika na svakih 8 sati.

NAPOMENA: Zbog izuzetno snažnog dejstva, preporučena doza ne smije biti prekoračena

ŠTA KAŽU KUPCI

Ensar

Ovo ko god je učinio dostupnim u Bosni neka mu je hvala do neba, ja napokon mogu normalno da živim bez straha od povećanog šećera, ponekad ukradem i koji slatkiš sve umjereno, ali vjerujte sve je drugačije. Kada bi mogao svim ljudima koji imaju probleme koje sam ja imao i to odavno, smetalo mi je i u poslu i radu i porodici, svima bi poslao po jednu da probaju i uvjere se sami kako ovo djeluje.

Jasna

Ja sam naručila ovaj proizvod da probam 3x dnevno koristim i stvarno mi je bolje, kad mjerim šećer sada mi je 5. Moja nana je imala Dijabetes, kod nas u porodičnom okruženju izgleda da je ovo i genetski malo. Ja sam bila u strahu isprva a onda posvetila se svim snagama da nađem sebi spas, iskreno vam svjedočim sve je u prirodi i do nas!

Selma

Vrlo sam skeptična bila prema proizvodima koji se reklamiraju pod "Organski lijek" ili tipa "Liječi prirodno" no kada sam probala sve što nudi ortodoksna medicina i vidjela koliko samo imetka ono malo sto imam je otislo na sve silne doktore, terapije na moje pokušaje da dijabetes eliminišem na prijedlog svoje prijateljice sam probala ovu Gorku Dinju. Ja vam samo mogu reci da šećer mjerim i uistinu priroda ako se poštuje i ako pokušate s disciplinom život će vam promjeniti.

Zagarantovano zadovoljstvo! 

Preuzmite svoj Varuflu, probajte ga,

i ako ne osjetite promjenu,

vratiti ćemo vam sredstva za svaki neotvoreni proizvod !!!

Besplatna dostava

Zagarantirovan povrat novca

Siguran način plaćanja po preuzeću