fbpx

Broj i datum dozvole izdane od strane Federalnog Ministarstva Zdravstva:
04-33-3185/21-DP od 15.10.2021. godine

Broj narudžbi danas
1 +

Broj narudžbi danas

1 +

Varuklim - Biljni čaj za menstrualne probleme

Certificirano od strane največih

Muče li vas neredovne menstruacije? Vrući talasi? Nagli porast težine? U potrazi ste za prirodnim rješenjem?

Varuklim je specijalizirana 100% prirodna formula sa snažnom biljnom mješavinom koja reguliše menstrualni ciklus, ublažava predmenstrualne i menstrualne simptome kao i simptome menopauze.

Šta se to krije u snažnom sastojku ove 100% prirodne formule?

1.Rusomača
Popularna u biljnoj medicini kao jedna od najboljih čajnih mješavina za obilne i duge menstruacije

 

2.Crvena djetelina
Široko prepoznata po svom djelotvornom načinu ublažavanja simptoma menopauze, poboljšavanju mineralne gustoće kostiju i smanjenju rizika od srčanih problema kao što su holesterol kao i simptomi visokog krvnog pritiska.

 

3.Neven
Rumunjske znanstvenice su u radu, objavljenom 2012. godine u časopisu Chemistry Central Journal, karakterizirale i navele biološki aktivne komponente koje sadrže cvjetovi nevena. Zbog tih spojeva, nevenov čaj može pomoći kod olakšavanja boli, koje nastaju zbog upalnih procesa u tijelu, te simptoma predmenstrualnog sindroma, posebno grčenja mišića maternice.

 

4.Srčanica
Od davnina je upravo srčenica korištena kao srčani tonik, tonik za maternicu, lijek protiv nesanice, grčeva u želucu. Koristi se i u tradicionalnoj kineskoj medicini, kako od davnina tako i danas.

 

VAŠ IDEALNI SAVEZNIK ZA ONE DANE U MJESECU
Biljna medicina konačno nudi svoj najbolji odgovor za neredovnu menstruaciju i simptome menopauze.

Kako se upotrebljava Varuklim?

Varuklim je vrlo jednostavan za upotrebu. Potopiti 1 čajnu kašiku u 200 ml vode, zagrijati do ključanja a zatim ostaviti da se ohladi. Procijediti i piti 3 puta dnevno po jednu šolju nezaslađenog biljnog napitka. Najbolje konzumirati prije obroka.

 

NAPOMENA: Preporučena dnevna doza se ne smijeeee prekoračiti. Dodatak prehrani nike zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Ne preporučuje se djeci, trudnicama i dojiljama. Držati van dohvata djece. Čuvati na tamnom i suhom mjestu.

ŠTA KAŽU KUPCI

Ensar

Ovo ko god je učinio dostupnim u Bosni neka mu je hvala do neba, ja napokon mogu normalno da živim bez straha od povećanog šećera, ponekad ukradem i koji slatkiš sve umjereno, ali vjerujte sve je drugačije. Kada bi mogao svim ljudima koji imaju probleme koje sam ja imao i to odavno, smetalo mi je i u poslu i radu i porodici, svima bi poslao po jednu da probaju i uvjere se sami kako ovo djeluje.

Jasna

Ja sam naručila ovaj proizvod da probam 3x dnevno koristim i stvarno mi je bolje, kad mjerim šećer sada mi je 5. Moja nana je imala Dijabetes, kod nas u porodičnom okruženju izgleda da je ovo i genetski malo. Ja sam bila u strahu isprva a onda posvetila se svim snagama da nađem sebi spas, iskreno vam svjedočim sve je u prirodi i do nas!

Selma

Vrlo sam skeptična bila prema proizvodima koji se reklamiraju pod "Organski lijek" ili tipa "Liječi prirodno" no kada sam probala sve što nudi ortodoksna medicina i vidjela koliko samo imetka ono malo sto imam je otislo na sve silne doktore, terapije na moje pokušaje da dijabetes eliminišem na prijedlog svoje prijateljice sam probala ovu Gorku Dinju. Ja vam samo mogu reci da šećer mjerim i uistinu priroda ako se poštuje i ako pokušate s disciplinom život će vam promjeniti.

Besplatna dostava

Zagarantirovan povrat novca

Siguran način plačanja po preuzeču

Zagarantovano zadovoljstvo!