fbpx
Za menopauzu
Snažna biljna mješavina rusomače, crvene djeteline, nevena i srčanice koja reguliše sve simptome menopauze, uz to reguliše i menstrualni ciklus, ublažava predmenstrualne i menstrualne simptome.
Saznaj više
Za jači imunitet
Kombinacija korjena omana, drena, i zubače kao i cvijet nevena i hajdučke trave čine snažnu biljnu mješavinu bogatu antioksidansima koji dokazano pospješuju prirodno jačanje imuniteta.
Saznaj više
Za dijabetes
Zbog visoke koncentracije glikoproteina lektina koji je po svojoj hemijskoj strukturi sličan inzulinu, Gorka Dinja snažno potpomaže pri regulisanju šećera u krvi, što je čini veoma efikasnom u tretmanu dijabetesa.
Saznaj više
Previous slide
Next slide

Kupujte po pogodnostima:

PAKETI:

Pažljivo odabrane biljke

Uz pažljivo odabran tim sačinjen od bivših profesionalnih sportista, nutricionista i magistara farmacije idu i pažljivo obrađene po najvećim evropskim standardima kako bi kvaliteta proizvoda bila besprijekorna

Ispitani u Evropi i Americi

Svaki proizvod iz Varulife asortimana priprema se u našoj matičnoj kompaniji u Njemačkoj, nakon čega se kvalitet ispituje u evropskim i američkim institucijama

Ispitani u Evropi i Americi

Svaki proizvod iz Varulife asortimana priprema se u našoj matičnoj kompaniji u Njemačkoj, nakon čega se kvalitet ispituje u evropskim i američkim institucijama

Certificirani proizvodi

Nakon utvrđivanja kvalitete, svi naši proizvodi dobijaju zvanične evropske i američke certifikate kao i odobrenja za izvoz i daljnju proizvodnju.

Previous slide
Next slide

Za one koji se brinu o svom zdravlju

ŠTA NAŠI KUPCI KAŽU

Ensar

Ovo ko god je učinio dostupnim u Bosni neka mu je hvala do neba, ja napokon mogu normalno da živim bez straha od povećanog šećera, ponekad ukradem i koji slatkiš sve umjereno, ali vjerujte sve je drugačije. Kada bi mogao svim ljudima koji imaju probleme koje sam ja imao i to odavno, smetalo mi je i u poslu i radu i porodici, svima bi poslao po jednu da probaju i uvjere se sami kako ovo djeluje.

Jasna

Ja sam naručila ovaj proizvod da probam 3x dnevno koristim i stvarno mi je bolje, kad mjerim šećer sada mi je 5. Moja nana je imala Dijabetes, kod nas u porodičnom okruženju izgleda da je ovo i genetski malo. Ja sam bila u strahu isprva a onda posvetila se svim snagama da nađem sebi spas, iskreno vam svjedočim sve je u prirodi i do nas!

Selma

Vrlo sam skeptična bila prema proizvodima koji se reklamiraju pod "Organski lijek" ili tipa "Liječi prirodno" no kada sam probala sve što nudi ortodoksna medicina i vidjela koliko samo imetka ono malo sto imam je otislo na sve silne doktore, terapije na moje pokušaje da dijabetes eliminišem na prijedlog svoje prijateljice sam probala ovu Gorku Dinju. Ja vam samo mogu reci da šećer mjerim i uistinu priroda ako se poštuje i ako pokušate s disciplinom život će vam promjeniti.

Najnovije sa bloga